• “Wat de community doet is heel waardevol om die bedrijven samen te brengen.”
    Jeroen Workum – Stichting met Senioren naar ADO

Deelnemer worden

De Haagse Community tegen Eenzaamheid is dé plek waar ondernemende Hagenaars elkaar weten te vinden, inspireren en activeren. Enerzijds om maatschappelijke impact te maken, anderzijds om zakelijke waarde te creëren. Wij geloven in de ondernemende Hagenaar die maatschappelijk actief is, gemotiveerd door lokale betrokkenheid én zakelijk inzicht. Omdat je aansluiten bij een community met een maatschappelijke missie ook interessant mag zijn voor de business. 

Wat onderneem jij? Word nu deelnemer van de Haagse Community tegen Eenzaamheid. 

Aanmelden

Mocht je interesse hebben, laat je gegevens hieronder achter. We lopen iets achter in de verwerking van aanmeldingen dus het kan even duren voordat we van ons laten horen. Excuses voor het ongemak.

Wat zijn de voordelen van mijn deelname?

  • Wij bieden je een netwerk aan van (steeds nieuwe) contacten en leggen actief verbindingen tussen deelnemers om zo tot nieuwe (vaak verrassende!) samenwerkingen te komen.
  • Breng jouw vraag en aanbod onder de aandacht via het ‘Prikbord’ van de Haagse Community tegen Eenzaamheid
  • Wij komen langs voor opnames van een promotievideo waarin jij als ondernemer vertelt welke bijdrage jouw onderneming levert in de strijd tegen eenzaamheid
  • Wij bieden je regelmatig een inspiratiebijeenkomst aan, met (discussies over) actuele thema’s, voldoende ruimte voor netwerken, uitwisseling en inspiratie voor nieuwe manieren om eenzaamheid te bestrijden, vanuit jouw eigen missie en bedrijfsvoering.
  • Wij bieden je actuele informatie via een maandelijkse nieuwsbrief.
  • Wij bieden je een vermelding op onze website, met jouw naam, bedrijfsnaam en een omschrijving van jouw/jullie bijdrage aan het bestrijden van eenzaamheid in onze stad.
  • Wij bieden jouw initiatief/actie aandacht via onze social media kanalen, maar zetten daar ook graag onze contacten met (lokale) media voor in.