Met Hart en Zaak

  • “Ik vind het mooi om te zien dat ondernemers zicht inzetten vanuit hun eigen kracht.”
    Kavita Parbhudayal, wethouder zorg jeugd volksgezondheid en sport

Kansen zien, initiatief nemen en waarde creëren. Trots en daadkracht. Maar het is ook verantwoordelijkheid nemen, betrokken zijn en verbinden. Ondernemen doe je met hart en zaak.

Dagelijks zetten honderden ondernemers zich in voor hun klanten. Voor hun buurt, wijk of stad. Dat doen ze binnen de eigen bedrijfsvoering of in samenwerking met andere ondernemers. De campagne Met Hart en Zaak deelt ervaringen, vertelt verhalen en brengt ontmoetingen in beeld. 

Podcast

Onze strijd tegen eenzaamheid

Eenzaamheid. Is het een taboe of kunnen we het erover hebben? In onze podcastserie gaat presentator Johan Overdevest in gesprek met Haagse ondernemers, beleidsmakers en ervaringsdeskundigen.

Magazine Met Hart en Zaak

De afgelopen jaren publiceerden wij verschillende magazines. Bekijk ze hier digitaal. 

Videoportretten

Op de koffie bij onze leden

Wie zijn dat nou eigenlijk, de ondernemers van de Haagse Community tegen Eenzaamheid? In deze serie videoportretten gaan we bij hen op de koffie en stellen zij zich graag voor. 

Reportages

Met Hart en Zaak

We volgen we de deelnemers van door ondernemers georganiseerde activiteiten en zijn getuige van bijzondere ontmoetingen. Dit gaat over voelen en doen. Over ondernemers. Over mensen. Over échte ontmoetingen.