Financiële ondersteuning

De Haagse Community tegen Eenzaamheid (HCTE) biedt haar ondernemers de mogelijkheid een financiële impuls aan te vragen voor een te organiseren initiatief.

Wie kan er een financiële impuls aanvragen

Dit kan alleen aangevraagd worden door een ondernemer die aangemeld is bij de Haagse Community tegen Eenzaamheid. Nog niet aangemeld als deelnemer? Dat kun je op op deze pagina doen. De ondernemer werkt binnen de aanvraag met minimaal 1 andere Haagse ondernemer. Uiteraard is het mogelijk om met meerdere organisaties samen te werken.

Ondersteuning

Dit jaar kan een initiatief ook extra ondersteuning aanvragen bij de Haagse Community tegen Eenzaamheid. De ondersteuning kan worden ingezet op bijvoorbeeld coördinatie of communicatie. 

Beoordeling

De exacte criteria worden van te voren opgestuurd. Er wordt dit jaar extra gelet op de verscheidenheid in doelgroepen, borging en de mogelijkheden om het initiatief te verspreiden. We gaan uit van cofinanciering door de betrokken ondernemers. Daarom financieren wij maximaal de helft van de te overleggen begroting. Dit gaat tot een maximum van €2.500,- per initiatief.

Aanvraagformulier

Download het aanvraagformulier in vul deze in. Daarna kun je, als deelnemer, naar ons e-mailen.

Aanvraag indienen

Als je deelnemer bent kun je het formulier e-mailen naar info@hcte.nl en nemen we deze in behandeling.