Videoportretten

Wie zijn dat nou eigenlijk, die ondernemers van de Haagse Community tegen Eenzaamheid? In deze serie videoportretten gaan we op de koffie bij tientallen van onze ondernemende leden.

Zo maken we kennis met persoonlijke verhalen, drijfveren en initiatieven. Inspirerend? Zeker, want alle leden van de community bestrijden eenzaamheid op een eigen manier en vaak binnen de corebusiness. Dus ga op de koffie, laat je inspireren en ontdek wat ook jij kunt doen in de strijd tegen eenzaamheid.

Maak kennis met ondernemers van de Haagse Community tegen Eenzaamheid Compilatie #5

Maak kennis met ondernemers compilatie #4

Maak kennis met ondernemers compilatie #3

Maak kennis met ondernemers compilatie #2

Maak kennis met ondernemers compilatie #1

HCTE

De Haagse Community tegen Eenzaamheid zet een platform op van ondernemers die binnen hun eigen bedrijfsvoering eenzaamheid bestrijden. Ze doen dit door ondernemers bewust te maken, te inspireren, activeren en met elkaar te verbinden.

Wat onderneem jij?

Wij geloven in de ondernemende Hagenaar die maatschappelijk actief is, gemotiveerd door lokale betrokkenheid én zakelijk inzicht. Omdat je aansluiten bij een community met een maatschappelijke missie ook interessant mag zijn voor de business.  Wat onderneem jij? Word nu deelnemer van de Haagse Community tegen Eenzaamheid.