Jouw vraag en aanbod op digitaal prikbord

De afgelopen maanden is achter de schermen gewerkt aan een nieuwe website. Een website waar informatie te vinden is, men geïnspireerd kan raken door video’s uit verschillende campagnes maar waar we bovenal aangesloten ondernemers de ruimte willen bieden om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Met de komst van ons gloednieuwe digitale prikbord faciliteren we een centrale plek voor deze vraag en dit aanbod. Het enige wat jij als ondernemer moet doen? Maak een profiel aan en publiceer jouw vraag/aanbod. Afgelopen week verstuurden wij een persoonlijk bericht met daarin jouw unieke inlog- en wachtwoord voor het prikbord. Geen mail ontvangen? Maak dan vandaag nog een account aan. Samen, in strijd tegen eenzaamheid. Wat onderneem jij?

Nog geen account? Klik hier om te registreren om naar het prikbord te gaan. Of klik hier om direct naar ons prikbord te gaan!

 

HCTE

De Haagse Community tegen Eenzaamheid zet een platform op van ondernemers die binnen hun eigen bedrijfsvoering eenzaamheid bestrijden. Ze doen dit door ondernemers bewust te maken, te inspireren, activeren en met elkaar te verbinden.

Wat onderneem jij?

Wij geloven in de ondernemende Hagenaar die maatschappelijk actief is, gemotiveerd door lokale betrokkenheid én zakelijk inzicht. Omdat je aansluiten bij een community met een maatschappelijke missie ook interessant mag zijn voor de business.  Wat onderneem jij? Word nu deelnemer van de Haagse Community tegen Eenzaamheid.