Juliana Plaza decor van geslaagde netwerkbijeenkomst

Met trots blikt de Haagse Community terug op een geslaagde eerste fysieke netwerkbijeenkomst. Met een openingswoord van wethouder Kavita Parbhudayal, een interessante workshop van LinkedIn-expert Harrie Lamers en ruimte om te netwerken, kregen de ruim dertig ondernemers een middag vullend programma voorgeschoteld. Gastheer Atalay Celenk verzorgde daarnaast samen met zijn collega’s een voortreffelijk diner met hapjes, vers bereid in eigen keuken. Tijdens de netwerkbijeenkomst zijn nieuwe contacten gelegd, initiatieven ontstaan en een nieuwe aanzet gemaakt om de eenzaamheid in Den Haag met ondernemende Hagenaars te bestrijden.

 

HCTE

De Haagse Community tegen Eenzaamheid zet een platform op van ondernemers die binnen hun eigen bedrijfsvoering eenzaamheid bestrijden. Ze doen dit door ondernemers bewust te maken, te inspireren, activeren en met elkaar te verbinden.

Wat onderneem jij?

Wij geloven in de ondernemende Hagenaar die maatschappelijk actief is, gemotiveerd door lokale betrokkenheid én zakelijk inzicht. Omdat je aansluiten bij een community met een maatschappelijke missie ook interessant mag zijn voor de business.  Wat onderneem jij? Word nu deelnemer van de Haagse Community tegen Eenzaamheid.