Netwerkbijeenkomst 14 februari 2023

Onze eerstvolgende bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 14 februari 2023 en we hopen van harte dat jij er ook bij bent! Deelname is gratis, maar aanmelden verplicht. Het online aanmeldformulier is inmiddels gesloten, maar bel of whatsapp gerust naar 06-12980838 (Hilde Maasland) als je alsnog wilt komen.

Het programma ziet er als volgt uit:

vanaf 15.30 uur:
Inloop met koffie/thee en iets lekkers
16.00 uur: Inhoudelijk programma met medewerking van Michael Amiabel, eigenaar van Social Engagement Consultancy. Zijn visie: “De waarde van een bedrijf/merk stijgt significant door één heldere associatie, ofwel één verbindende gedachte op basis van de kracht (‘Why’) van het bedrijf waarmee je de samenleving echt weet te raken.” Dat kan dus ook het bestrijden van eenzaamheid zijn. Hoe? We bespreken het tijdens deze sessie.
17.00/17.15 uur: Uitgebreide netwerkborrel
18.30 uur: Einde

We zijn te gast bij de evenementenlocatie van één van onze deelnemers: de monumentale Oude Kerk aan de Keizerstraat 8 op Scheveningen.

Kom je met het openbaar vervoer? Er zijn verschillende opties:

  • Tramlijn 11 richting Scheveningen Haven. Uitstappen bij halte Strandweg (eindpunt) en dan 4 minuten lopen.
  • Tramlijn 1 richting Scheveningen Noord. Uitstappen bij halte Keizerstraat en dan 6 minuten lopen.
  • Buslijn 22 richting Den Haag Duindorp. Uitstappen bij halte Keizerstraat en dan 6 minuten lopen.

Kom je met de auto?
Let op: er vinden momenteel werkzaamheden plaats waardoor de Keizerstraat deels is afgesloten voor auto’s. Om de Oude Kerk te bereiken moet je navigeren op Jacob Pronkstraat 6. Daar aangekomen zie je recht voor je de Oude Kerk. Als je tussen 15.30 en 16.00 uur aankomt, kan je parkeren in de tuin van de Oude Kerk. Er is dan iemand aanwezig om het hek te openen. De pollers zijn buiten werking; je kan gewoon doorrijden en dan rechtsaf de Keizerstraat in. Je ziet vervolgens aan je linkerhand het pleintje met de ingang naar de tuin van de kerk, waar je kan parkeren.

Verwacht je na 16.00 uur aan te komen, dan kan je (betaald) parkeren in de omliggende straten.