Netwerkbijeenkomst 20 juni 2022

Eindelijk, we kunnen weer! Op maandag 20 juni van dit jaar organiseren wij onze eerste fysieke netwerkbijeenkomst van het jaar. De bijeenkomst wordt geopend door wethouder Kavita Parbhudayal, geeft Harrie Lamers een workshop over gebruik LinkedIn, wordt er stilgestaan bij de mogelijkheden tot het aanvragen van een Impulsaanvraag én is er voldoende ruimte om te netwerken. Genoeg aanleiding om je in te schrijven en op 20 juni naar Julianaplaza te komen.

Programma
16.00 Inloop – netwerken
16.30 Openingswoord door wethouder Kavita Parbhudayal
17.15 Workshop LinkedIn door Harrie Lamers
18.00 Aan de slag met ‘Impuls aanvraag’ en ‘LinkedIn’
19.00 Borrel – netwerken

Locatie: Julianaplaza, Schalk Burgerstraat 217, 2572 TV Den Haag

Aanmelden: Bevestig jouw komst door een mail te sturen naar info@communitytegeneenzaamheid.nl  

HCTE

De Haagse Community tegen Eenzaamheid zet een platform op van ondernemers die binnen hun eigen bedrijfsvoering eenzaamheid bestrijden. Ze doen dit door ondernemers bewust te maken, te inspireren, activeren en met elkaar te verbinden.

Wat onderneem jij?

Wij geloven in de ondernemende Hagenaar die maatschappelijk actief is, gemotiveerd door lokale betrokkenheid én zakelijk inzicht. Omdat je aansluiten bij een community met een maatschappelijke missie ook interessant mag zijn voor de business.  Wat onderneem jij? Word nu deelnemer van de Haagse Community tegen Eenzaamheid.