Eén ontmoeting kan je leven veranderen

Ze straalt, is energiek en heeft veel vriendinnen. Toch is dat weleens anders geweest. De Marokkaanse Asmaa is één van de wereldvrouwen die bij het atelier van Mijn Buuf werkt. Voordat ze haar nieuwe vriendinnen bij Mijn Buuf ontmoette, zat deze wereldvrouw bijna een jaar helemaal alleen thuis. Zonder netwerk. Zonder doel. Zonder ontmoetingen. Vandaag ontmoet ze Erik Rutten van Exact. Samen met zijn team komt hij vrijwillig meewerken met de groep ´nagereisde´ wereldvrouwen. Om samen te werken, om verhalen te delen en vooral om elkaar te ontmoeten. Want, zo besluiten Asmaa en Erik beiden, één ontmoeting kan je leven veranderen.

HCTE

De Haagse Community tegen Eenzaamheid zet een platform op van ondernemers die binnen hun eigen bedrijfsvoering eenzaamheid bestrijden. Ze doen dit door ondernemers bewust te maken, te inspireren, activeren en met elkaar te verbinden.

Wat onderneem jij?

Wij geloven in de ondernemende Hagenaar die maatschappelijk actief is, gemotiveerd door lokale betrokkenheid én zakelijk inzicht. Omdat je aansluiten bij een community met een maatschappelijke missie ook interessant mag zijn voor de business.  Wat onderneem jij? Word nu deelnemer van de Haagse Community tegen Eenzaamheid.