Oh, Oh, Den Haag…

Sport verbroedert. Voetbal verbindt. Zeker bij een trotse stadsclub als ADO Den Haag. Jeroen gaat al jaren met zijn vrienden naar iedere thuiswedstrijd. Maar waarom niet nog meer mensen mee laten genieten? Samen besluiten ze iedere wedstrijd een groep senioren op sleeptouw te nemen en een bijzondere dag te bezorgen. Dat blijkt uiteindelijk een hele onderneming: transport, vrijwilligers, catering, sponsors en tegenwoordig zelfs een eigen skybox. Vandaag is Lillian één van de skybox bezoeksters. Samen met ruim twintig andere senioren beleeft ze een échte groengele voetbalmiddag. Een kop koffie met gebak, samen zingen en natuurlijk fanatiek supporten. Iets om over na te praten, zo besluit ook voorzitter van de Haagse Community tegen Eenzaamheid Stefan Barrett.

HCTE

De Haagse Community tegen Eenzaamheid zet een platform op van ondernemers die binnen hun eigen bedrijfsvoering eenzaamheid bestrijden. Ze doen dit door ondernemers bewust te maken, te inspireren, activeren en met elkaar te verbinden.

Wat onderneem jij?

Wij geloven in de ondernemende Hagenaar die maatschappelijk actief is, gemotiveerd door lokale betrokkenheid én zakelijk inzicht. Omdat je aansluiten bij een community met een maatschappelijke missie ook interessant mag zijn voor de business.  Wat onderneem jij? Word nu deelnemer van de Haagse Community tegen Eenzaamheid.