Je kan je ook alleen voelen als je met een heleboel mensen bent

Vrijwilligerswerk, bestuursfuncties, hobby’s en een groot sociaal netwerk. Toch voelt Margua uit de wijk Morgenstond zich weleens alleen. Juist daarom weet ze dat je erop uit moet gaan, dingen moet ondernemen en anderen moet opzoeken. Vandaag gaat Margua naar de Beautydag bij Meer en Bosch, alwaar ook kapster Benita klaarstaat om haar in de watten te leggen. Waarom slaan zes ondernemers uit de beauty branche de handen ineen? Wat doet een beetje extra aandacht met mensen die zich alleen voelen? En wat zijn de drempels die we kunnen verlagen? Ga mee naar de Beautydag tegen eenzaamheid en wees getuige van de bijzondere ontmoeting tussen Margua en Benita.

HCTE

De Haagse Community tegen Eenzaamheid zet een platform op van ondernemers die binnen hun eigen bedrijfsvoering eenzaamheid bestrijden. Ze doen dit door ondernemers bewust te maken, te inspireren, activeren en met elkaar te verbinden.

Wat onderneem jij?

Wij geloven in de ondernemende Hagenaar die maatschappelijk actief is, gemotiveerd door lokale betrokkenheid én zakelijk inzicht. Omdat je aansluiten bij een community met een maatschappelijke missie ook interessant mag zijn voor de business.  Wat onderneem jij? Word nu deelnemer van de Haagse Community tegen Eenzaamheid.