Eenzaamheid is een vervelende manier van alleen zijn

Ze is niet stil, geen grijze muis en absoluut niet zielig. Toch weet de goedlachse Monique wel wat het is om je eenzaam te voelen. Het woord is haar ook al langer bekend; vroeger organiseerde ze zelf nog avonden voor eenzame mensen. Nu gaat ze zelf mee met activiteiten van het platform Go mingle. Vanavond gaat de reis vanuit Scheveningen naar een voorstelling van Het Nationaal Theater. Artistiek Leider Eric de Vroedt ontvangt zijn bijzondere gasten van harte en laat zien waarom het Theater nog echt een gemeenschapshuis is. Ga mee met deze speciale groep VIPS en wees getuige van de bijzondere ontmoeting tussen Monique en Eric. Aan het eind ontmoet Monique ook nog eens een bekende Nederlander.

HCTE

De Haagse Community tegen Eenzaamheid zet een platform op van ondernemers die binnen hun eigen bedrijfsvoering eenzaamheid bestrijden. Ze doen dit door ondernemers bewust te maken, te inspireren, activeren en met elkaar te verbinden.

Wat onderneem jij?

Wij geloven in de ondernemende Hagenaar die maatschappelijk actief is, gemotiveerd door lokale betrokkenheid én zakelijk inzicht. Omdat je aansluiten bij een community met een maatschappelijke missie ook interessant mag zijn voor de business.  Wat onderneem jij? Word nu deelnemer van de Haagse Community tegen Eenzaamheid.